OM EXPOMOBIL

Välkommen att besöka vårt Expomobil-center i Rosersberg.

Om oss

Expomobil AB är nordens ledande företag inom roadshows och mobila events. Vi gör det möjligt för företag att komma ut och träffa sina kunder och visa sina produkter i sin egen utställning – men ute hos kunden.

Förutom uthyrning och försäljning av våra mobila showrooms hjälper vi våra kunder med planerings- och förberedelsearbete, förslag och produktion av inredning, utställning och utvändig profilering. Dessutom hjälper vi till med turnélogistik och uppställningsplatser, transporter och support under hela aktiviteten.

Vi har under våra 30 år genomfört över 400 roadshows och mobila events, och har en unik erfarenhet och kunskap om hur man planerar, förbereder och genomför uppsökande kundmötesaktiviteter i hela Europa. Det ger våra kunder den bästa möjliga förutsättning för en riktigt lyckad kampanj!

Expomobil grundades 1988 av Lars Hennix, som fram till dess hade byggt upp Hennix Expo AB till det ledande företaget inom mäss- och utställarservice i Norden. Sedan 2006 drivs företaget av Lena Geeber, som har arbetat med roadshows och mobila events sedan 1993.

En roadshow är ett miljövänligt sätt att träffa era kunder och som vi klimatkompenserar genom att plantera träd i VI-skogen. Läs mer om vilka fördelar en roadshow har för miljön här.

Vår personuppgiftspolicy kan du ladda ner här.

Kontakta oss

Lena Geeber

Försäljning / Projektledning

Conny Kraiman

Trailer Manager

Amelie Hedbäck

Projektkoordinator

Mette Strand

Ekonomiansvarig