Roadshows

Åk ut och träffa era viktigaste kunder i ert eget showroom – men på kundens hemmaplan.

En roadshow innebär att ni åker ut till utvalda målgrupper med ert mobila showroom och träffar era kunder, ÅF, partners, etc, på den plats de befinner sig. Ni kan kombinera produktdemonstrationer med seminarier/utbildning och kvalitativa samtal – och ni stärker relationerna med era kunder på ett sätt som inte går att jämföra med andra aktiviteter.

Fördelarna med en roadshow är många

  • Ni väljer ut era mest intressanta målgrupper och koncentrerar resurserna på dem ni verkligen vill träffa.
  • Ni träffar betydligt fler av dem ni verkligen vill träffa, även de som aldrig får möjlighet att komma ut till mässor eller åka iväg på utbildning.
  • Ni stärker relationen med kunderna på ett sätt som inte går att jämföra med andra aktiviteter. Snittiden per besökare på en mässa är ca 4-5 minuter, men i ert mobila showroom snittar besöken på 45-60 minuter. På en roadshow slipper ni dessutom konkurrens, störningar och tidspress!
  • Ni kan kombinera flera mål och det är lätt att växla mellan målgrupper och budskap under turnéns gång.
  • Ni aktiverar er försäljning, era ÅF/agenter och stärker företagets säljorganisation.
  • Uppbyggnaden av ert showroom och produktinstallationer görs en gång. Under er roadshow kan ni med andra ord fokusera helt på era kunder.
  • En roadshow är ett miljövänligt sätt att träffa era kunder och som vi klimatkompenserar genom att plantera träd i VI-skogen. Läs mer om vilka fördelar en roadshow har för miljön här.

Kontakta oss på 08-98 05 00 så återkommer vi med ett kostnadsfritt förslag och en offert alternativt fyll i en offertförfrågan i formuläret nedan.

Kontakta oss

Lena Geeber

Försäljning / Projektledning

Amelie Hedbäck

Projektkoordinator