TJÄNSTER

Baserat på 30 års erfarenhet av roadshows.

Hur man planerar en framgångsrik roadshow

En framgångsrik roadshow handlar inte bara om att välja rätt plattform. Det handlar också om att planera, förbereda och genomföra aktiviteten på bästa sätt. Det har vi gjort i 30 år och har idag en unik kunskap och erfarenhet kring detta. Vi vet vad som blir bra och hur det ska göras – och vi vet vad som inte fungerar. Det är något som uppskattas stort av våra kunder och som starkt bidrar till en välplanerad och lyckad roadshow.

 

Idé – förslag

Vi kan hjälpa er med idéer och förslag kring er roadshow och delar med oss av våra erfarenheter och kunskap om hur ni bör planera och förbereda er roadshow.

Projektledning

Skillnaden mellan en roadshow och en riktigt lyckad roadshow ligger mycket i förberedelsefasen, där nyckelorden är planering, strukturering och kontroll. Våra projektledare gör att du kan känna trygghet i projektets alla faser och moment.

Design – inredning – utställningsproduktion

Vi hjälper er med allt från idé till produktion av inredning, utställning, grafik, m m, och har stor erfarenhet av att planera och producera inredningar som optimalt kombinerar funktion och form, och som anpassas efter de krav som ställs på byggnation i ett mobilt showroom.

Koncept – innehåll – digital visualisering

Tillsammans med vår samarbetspartner Frank Valiant kan vi hjälpa er att ta fram koncept och innehåll och hur det ska kommuniceras visuellt för bästa genomslagskraft och upplevelse.

  • Genom 3D tar vi fram material som kan användas i såväl införsäljningen av roadshowen internt som inbjudan till kunder och som material i broschyrer eller för digitalt användande.
  • Genom AR (augmented reality) har ni möjlighet att visa kunderna fler och större produkter inne i trailern och hur de kan användas på olika sätt. Det gör er väldigt flexibla och kan visa kunderna något som helt är anpassat efter deras behov.

Utsidesdekor

Trailerns stora utsidor ger er möjlighet att exponera ert företag och varumärke, både på väg och när era kunder kommer. Vi producerar, monterar och demonterar dekoren, och kan även hjälpa er med flaggor, banderoller och tältlösningar.

Turnéplanering – turnélogistik

En av de viktigaste faserna i förberedelsearbetet är att säkerställa alla uppställningsplatser avseende läge, yta, tillstånd, el etc. Under åren har vi byggt upp ett unikt register över uppställningsplatser i hela Sverige. Vi kan hjälpa er med allt från att ge förslag på bra uppställningsplatser och hitta bästa turnérutt till att helt ta över ansvaret för detta.

De senaste 5 åren har vi varit i 31 länder i Europa, och har byggt upp en stor erfarenhet gällande europeisk turnélogistik och de olika nationella regler som gäller.

Inbjudan – säljstöd

Att inbjudan görs på rätt sätt är helt avgörande för hur framgångsrik er roadshow blir. Genom ett samarbete med nordens ledande företag inom nykundsbearbetning, besöksbokning och mötesbokning erbjuder vi våra kunder hjälp med införsäljningen och inbjudan.

Transporter – utställningstekniker

Expomobils chaufför/mobiltekniker tar inte bara hand om transport och uppställ av er Expomobil trailer. Han ser också till att allt är helt, rent och fräscht i trailern, att allt fungerar väl och supportar er under hela turnén. Läs mer om chaufförens åtaganden r.

Eventpersonal – bemanning

Om ni behöver hjälp med extern bemanning, som t ex eventpersonal, turnévärdinna eller turnéledare, kan vi hjälpa er att hyra in de rätta personerna.

Lagerhantering

Vi erbjuder lagring, ompackning och distribution av ert displaymaterial. Vi ser till att det rengörs, kontrolleras, anpassas, packas och skickas ut till ert nästa event eller mässaktivitet.

Kontakta oss

Lena Geeber

Försäljning / Projektledning

Amelie Hedbäck

Projektkoordinator